Clinica medicală pentru imigrare - O divizie a CMIPQ

Misiunea noastră

Misiunea Clinicii Medicale de Imigrare Prima Canada este de a oferi servicii medicale de înaltă calitate pentru a sprijini nevoile candidaților de imigrare, ale rezidenților permanenți și ale oricărei persoane care necesită examinări medicale în conformitate cu cerințele autorităților de imigrare. Scopul nostru principal este de a facilita procesul de imigrare, asigurându-ne că fiecare pacient este capabil să îndeplinească cerințele de eligibilitate medicală într-un mod eficient, profesionist și respectuos.

Ne angajăm să îndeplinim această misiune respectând următoarele principii:

  1. Excelență medicală: menținem cele mai înalte standarde medicale în evaluarea sănătății solicitanților de imigrare. Echipa noastră de profesioniști din domeniul sănătății este pregătită să efectueze examinări medicale precise, cuprinzătoare și în concordanță cu regulile autorităților de imigrare.
  2. Respectul pentru confidențialitate: Tratăm toate informațiile medicale ale pacienților noștri cu cea mai mare confidențialitate. Confidențialitatea este o prioritate de top în clinica noastră.
  3. Accesibilitate: ne străduim să facem serviciile noastre medicale accesibile tuturor, indiferent de statutul de imigrare, naționalitatea sau resursele financiare ale pacienților noștri.
  4. Viteză și eficiență: înțelegem importanța programării procedurilor de imigrare. Angajamentul nostru este să efectuăm examinări medicale rapid, eficient și în timp util, pentru a satisface nevoile pacienților noștri.
  5. Serviciul clienți: acordăm o atenție deosebită serviciului clienți. Echipa noastră este dedicată să ofere o experiență pozitivă și liniștitoare pacienților noștri, răspunzând la întrebările și îngrijorările acestora pe tot parcursul procesului.

Misiunea noastră este de a juca un rol esențial în visele pacienților noștri de a deveni rezidenți permanenți sau cetățeni într-o țară nouă, asigurându-ne că, călătoria lor de imigrare începe cu o evaluare medicală cuprinzătoare și precisă. Suntem mândri să contribuim pozitiv la bunăstarea pacienților noștri și să îi ajutăm să-și atingă obiectivele de imigrare.